Home  /  Onze partners  /  Onze partners in glas

Onze partners in glas

Vlakglas Recycling Nederland

Vlakglas Recycling Nederland zamelt vlakglasafval in, om het vervolgens te laten recyclen. Vlakglas wordt in de woning- en utitliteitsbouw gebruikt: denk aan ruiten van dubbelglas, spiegels en interieurbeglazing.

Scheuten Glas

Onder de naam Scheuten Glasgroep, die haar hoofdzetel in Venlo heeft, vindt men een groep gerenommeerde bedrijven, gespecialiseerd in de productie en handel van alle soorten vlakglas voor de bouwwereld. 

Hero-Glas

Bij Hero-Glas denken de onrustige geesten mee en hebben alle glasexperts hun krachten gebundeld. Zo ontstond de dochterfirma Yacht-Glass vol service uit eigen kracht. Sterk vanaf de tekentafel, productie en montage! Wereldwijd 1e klas exclusieve producten! 

Nowak Glas

Glas voor licht en leven. Bouwen zonder glas is net zoals leven zonder licht! Glas laat licht toe; een prachtige eigenschap en het beschermt ons tegen allerlei weersinvloeden van buiten. Het volgt ons door ons leven, op onze werkplek, onze woonplek, maar ook in de vrije tijd, overal is glas en gelukkig maar. Glas is een belangrijke bouwstof van de wereld en wij kunnen u dat leveren. Van standaard isolatieglas tot speciale samengestelde (gelamineerde producten, hardglas, zonwerend, brandwerend). Nowak glas laat licht toe in uw leven. 

Flintermann

Mogelijkheden die Flintermann Isolierglas GmbH te bieden heeft zijn: Zonwerende beglazing, hoogrendement glas, driedubbel isolatie glas, veiligheidsglas, geluidswerende beglazing, verschillende roeden verwerkt in het isolatieglas etc. Flintermann verwerkt ondermeer coatingen van Luxguard en Interpane, voor zowel zonwerend als warmtewerend glas. Drachtster Glashandel is het aanspreekpunt in Friesland en Groningen voor de producten van Flintermann Isolierglas.

Semco

SEMCOGLAS Holding GmbH is één van de toonaangevende firma‚Äôs op het vlak van glasverwerking in Europa. Met 24 vestigingen binnen en buiten Duitsland is de SEMCOGLAS-Groep niet alleen actief op het vlak van basisglas, maar ook isolatieglas, veiligheidsglas en andere speciale toepassingen met glas zoals keukenachterwanden, glazen deuren, gebogen glas, douchewanden en traptreden.

 


 
Button