Home  /  Onze partners  /  Onze partners in ventilatieroosters

Onze partners in ventilatieroosters

Duco ventilatie & Sun Control

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de klimaatverandering niet langer genegeerd mag worden. Ook hechten ze steeds meer waarde aan de kwaliteit van de lucht binnenshuis. Duco hecht veel belang aan duurzaamheid en streeft naar een evenwicht tussen ecologische en esthetische aspecten van haar activiteiten.Met haar Green Building Solution creeert Duco een gezond en comfortabel binnenklimaat op een natuurlijke en energiezuinige manier. Ze biedt oplossingen voor woningen en kantoren, maar ook voor scholen en instellingen. Maak kennis met Duco’s innovatieve oplossingen en combinaties van ventilatie en zonwering, waarbij maar één eindresultaat mogelijk is: Natural Comfort Inside.Welkom in de gezonde binnenwereld van Duco! 

BUVA

BUVA is dé producent en leverancier op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en raam- en deurdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed en volledig mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. Niet voor niets zijn de diverse bouwproducten van BUVA in vele woningen en gebouwen in Nederland terug te vinden. BUVA is naast producent ook groothandel op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat houdt in dat BUVA naast het gerenommeerde BUVA-merk, ook de andere merken levert. Met zo'n 40.000 verschillende artikelen op voorraad mag BUVA zonder meer totaalleverancier genoemd worden.

Aralco (Renson)

Aralco Natural Ventilation Systems, of korter Aralco NVS, is het resultaat van de samensmelting van 2 Belgische bedrijven gespecialiseerd in het produceren van ventilatieroosters en suskasten. Gestart in de jaren zestig als ramenfabrikant -met de achtergrond van een solide familieonderneming- is Aralco de laatste decennia geëvolueerd tot één van de grootste producenten van ventilatieroosters.Getuige van deze voorsprong zijn de talrijke patenten die Aralco op haar naam heeft op gebied van ventilatieroosters en suskasten. Het unieke Aralco draaiventilatiesysteem wordt in heel Europa erkend als het meest praktische en onderhoudsvriendelijke systeem voor alle raamsoorten. NVS ' Natural Ventilation systems ' is een bedrijf waar jarenlange ervaring in de ventilatietechniek en permanente ontwikkeling van nieuwe producten, naast service en partnership op de markt de basis vormen van het succes op de Europese ventilatiemarkt. In zijn eigen departement 'research & development ' worden met behulp van de meest geavanceerde technieken en in overleg met de markt, producten ontwikkeld en continu geoptimaliseerd. Sinds januari 2005 vormen Aralco en NVS één groep en gaan verder onder de naam Aralco NVS. Het reeds uitgebreide productengamma van Aralco wordt nu aangevuld met klepventilatieroosters, een hele reeks suskasten en een compleet gamma roosters voor permanente verluchting.

 
Button