| info@drachtsterglashandel.nl
 

Bestellen

Drachtster Glashandel BV staat 24 uur per dag voor u klaar!

Drachtster Glashandel BV gaat met haar tijd mee. U toch ook? U wilt ook op elk moment van de dag glas kunnen bestellen of prijzen willen aanvragen? In het moderne bedrijfsleven is al lang geen sprake meer van werkdagen van 9 tot 5, sterker nog, tegenwoordig wil men op elk uur van de dag actief kunnen zijn. Immers, de nieuwste technieken maken het mogelijk om via elektronische hulpmiddelen te allen tijde te kunnen communiceren.

Wel, dat kan bij Drachtster Glashandel BV ook. Met de webapplicatie VitrisNet kunt u op elk moment een prijs opvragen of een glasbestelling plaatsen. Dus ook na 17:00 uur of in het weekend kunt u zo – met uw eigen inlogcode- toch nog de zo dringend benodigde prijs opvragen. Of u kunt een bestelling plaatsen of de status van een reeds geplaatste bestelling bekijken. En dat allemaal via de elektronische weg, waarmee veelvoorkomende fouten als bijvoorbeeld verkeerde afmetingen worden voorkomen.
 
In verband met de drukte bij onze leveranciers zijn wij genoodzaakt de levertijd aan te passen. Houdt u rekening met een levertijd van 10 tot 14 dagen. Dit geldt alleen voor standaard glas, twijfelt u of uw bestelling standaard is neem dan gerust telefonisch contact met ons op.