Subsidieregeling energiebesparing eigen huis weer open

Geschreven op 29-08-2019 om 21:21
Goed nieuws voor woningeigenaren en VvE's: de subsidieregeling voor eigenaar én bewoner gaat op 2 september weer open en VvE’s kunnen er langer gebruik van maken.
De gewijzigde regeling Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert woningeigenaren in het uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan hun woning. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de SEEH uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 
De subsidie voor eigenaar én bewoner kunt u per 2 september 2019 aanvragen. Wilt u energiebesparende of isolerende maatregelen uit laten voeren in uw eigen huis? Check dan of u in aanmerking komt voor deze vernieuwde subsidieregeling. De informatie voor eigenaar én bewoner is op de website van de RVO aangepast. U vindt daar alle informatie over de energiebesparende maatregelen, de voorwaarden en het aanvraagproces van de subsidie.

Tot 1 januari 2021 is er voor de SEEH eigenaar én bewoner € 84 miljoen subsidie beschikbaar. Het voornemen is om vervolgens vanaf 1 januari 2021 investeringen in energiebesparende isolatiemaatregelen te subsidiëren vanuit de te verbreden regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Via de ISDE is dan tot en met 2030 ook subsidie beschikbaar om woningen te isoleren.

Meer weten? Klik op de link voor : 

Deel dit artikel:

 
Button