25-jarig jubileum

Geslaagd jubileum Drachtster Glashandel

Vijfentwintig jaar! Dat is best lang. We zijn begonnen in 1992. Even terugkijken: in dat jaar introduceerde Nokia het allereerste mobieltje;Nederland werd geregeerd door het kabinet Lubbers, Joegoslavië werd opgeheven, Ajax won de UEFA-cup (toen wel ...),de film Basic Instinct kwam uit... 

Maar het was dus ook het jaar van de start van de Drachtster Glashandel. Nu zijn we vijfentwintig jaar verder en is het bedrijf van de broers Arjan en Egbert van Reenen uitgegroeid tot een gerenommeerde en gewaardeerde groothandel. Reden om dit heugelijke feit te vieren. Relaties en klanten werden daarvoor uitgenodigd om dit samen met ons te komen vieren, maar er werd meteen ook een soort open dag van gemaakt zodat iedereen welkom was.

De bedrijfshal werd omgeturnd tot een soort overdekte ontvangstzaal c.q. barbecueruimte.

Vanaf half vier stroomden de genodigden binnen. Veel auto's op de Fok, zelfs met Duitse kentekens. "Zo zie je nog eens contactpersonen live met wie je normaal gesproken alleen telefonisch contact hebt" werd er gezegd. 

Vaak werden we blij verrast met fraaie cadeau's. Dan is het makkelijk dat je een grote snijtafel hebt staan, daar kunnen echt heel veel cadeaus opstaan. 

In de grote hal stonden een aantal stands van onze klanten/leveranciers waar een ieder uitleg kon krijgen over hun producten. De medewerkers van Drachtster Glashandel waren tussen de festiviteiten door ook bezig met het uitleg geven aan belangstellenden. Buiten vermaakten de kinderen zich in een springkussen. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd: er stonden heerlijke gebakjes klaar en de gasten werden voorzien van drankjes. 

Tegen zessen werd de barbecue van Slagerij Biesma uit Opeinde aangezet, zodat een ieder die dat wilde kon meedoen aan onze indoor-barbecue. 

Later op de avond werd het feest. Op de bühne een band die zorgde dat men met de voetjes van de vloer kon.

Zo kunnen we terugzien op een zeer geslaagde dag. En nu op weg naar ons volgend jubileum, in 2042 zal het vijftigjarig bestaan hopelijk ook weer gevierd kunnen worden.  

 
Button