NedTrain lijnwerkplaats Haren

Project: NedTrain lijnwerkplaats te Haren

Wat: vervanging bestaande belazing
Opdrachtgever: NedTrain
Hoofdaannemer: Fa. Hans Joling Schilderwerken 
Beglazing: Drachtster Glashandel B.V.
Gebruikte martiaal: Isolatieglas buiten blad; gehardfloatglas binnen blad; gelaagdglas met matte folie.

Wie is NedTrain?

NedTrain is dé specialist in onderhoud aan treinstellen. Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte en lange termijn revisie: NedTrain zorgt ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen. NedTrain werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Goed onderhoud is veilig rijden

Al meer dan 165 jaar zorgen we dat de treinen van onze klanten goed en veilig blijven rijden. We doen dat op 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet. NS vertrouwt NedTrain het onderhoud van haar materieel toe, maar ook Arriva, Syntus en Veolia maken gebruik van onze expertise.

NedTrain denkt mee

Wie een betrouwbare partner zoekt voor onderhoud en service aan of modernisering van treinen, is bij NedTrain aan het juiste adres. Onze lange ervaring in het onderhoud aan de treinen van NS en regionale vervoerders levert ons de relevante kennis om bij revisie componenten met een beter storingsgedrag af te leveren, onderhoudsschema’s voor treinen in service efficiënter te maken en bij de modernisering van treinen de klant een product te leveren dat tegen lagere kosten ingezet kan worden. Dit doen wij met high-tech onderhoudsbedrijven en goed opgeleide en  gecertificeerde medewerkers die veilig werken en graag met de klant meedenken.

Duurzamer werken

NedTrain heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat blijft niet bij woorden: NedTrain minimaliseert het verbruik van energie, water en productie van afval waar mogelijk. Ook het implementeren van duurzame oplossingen en hergebruik van materialen bij moderniseringen van treinen passen in ons ‘groene’ beleid. Dat maakt NedTrain een goede partner voor vervoerders, die strenge eisen aan hun treinen stellen op het gebied van duurzaamheid.NedTrain is een volwaardige dochteronderneming van het NS-concern.

Websites:
NedTrain http://www.nedtrain.nl/
Fa. Hans Joling Schilderwerken http://www.hansjoling.nl/bedrijf

Onze pijlers

  • Flexibel en klantgericht meedenken, anticiperen op de behoefte van klanten
  • Brede kennis en ervaring
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Korte levertijden
  • Afspraak is afspraak
  • EfficiĆ«ntie door een vast team
  • Duurzaam werken met oog voor het milieu
 
Button